Troostend  "Wat een mooie ochtend. Je prachtige stem en je direct tot het hart gerichte liedjes maakten de zwaarte van het bestaan weer wat lichter. Dank je wel voor deze troostende ochtend."
Marjolein

Herkenning  “Jouw levensverhaal raakt mijn levensverhaal. Ze zijn verschillend. Ze zijn hetzelfde. Je vertelt de zoektocht, de herkenbare zoektocht die het is niet alles voor lief te kunnen nemen en je zelf te bevragen. Wat heb ik genoten van de tijdreis in de voorstelling. Je bracht ontroering en herkenning voor het verdriet en de verwondering en de humor die het leven je schenkt. Door dat je zelf contact hebt gemaakt met al je vraagstukken en deze hebt kunnen loslaten, bracht je mij als bezoeker echt een geschenk om mij ook weer dichter bij mezelf te brengen. Het fantastisch samen spel van zang, gitaar en ukelespel was een lust voor het oor."
Annemiek

Kwetsbaarheid  “Wat heb je ons een onvergetelijke ochtend bezorgd. Het was zó'n mooi oprecht en hartverwarmend concert. En soms ook zó herkenbaar. Wat een durf om je zo kwetsbaar op te durven stellen voor zo'n groep mensen. Je hebt ons echt geraakt. We hebben genoten van jouw prachtige stem en bijzondere liedjes. Ze kwamen echt binnen. En zorgden regelmatig voor een lach en een traan."
Mirjam

Lef  "Wat een stem, wat een lef en wat een prachtige liedjes heb je gemaakt."
Christianne

Nog een keer  "Wat was je geweldig!! Dit is op je lijf geschreven! Ik reserveer alvast een ticket voor de volgende keer!" 
Svenny

Wauw!  "Dat was indrukwekkend, Olga!"
Petra en Pim

Echt  "Je verhaal was echt en herkenbaar. En je liedjes … zoooo… je liedjes… waren net zo echt."
Marit

Tof  "Heel tof & prachtig gedaan. Bij het 1e liedje moest ik al huilen."
Alina

© 2015 - 2023 awesomes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel