Coming Home

Coming Home is een intiem concert van Caroline Smit & Olga Aussems. Het is een concert vol zachte, lieve, zwijmelende, verlangende, meditatieve & dwarse liedjes. Om te luisteren, herkennen, zachtjes mee te bewegen of een traan bij te laten.

Persoonlijk een Coming Home concert is doorspekt met persoonlijke verhalen, vaak heel herkenbaar voor toehoorders. We bezingen de liefde in al haar vormen. En delen waar deze liedjes onze levens raken. 

Thuiskomen vaak werken we hard, zorgen we goed voor anderen. Kortom, we staan bijna altijd 'aan'. Bij Coming Home hoef je helemaal niets te doen, alleen maar te zijn. Je mag zelfs op een matje gaan liggen en door het concert heen slapen, als dat is wat jij op dat moment nodig hebt. 

Meditatief halverwege de avond leidt Olga de groep in een ontspannende meditatie. Zo kun je je helemaal verbinden met je eigen lichaam en thuiskomen in jezelf. En word je weer wakker gezongen. 

Helend Coming Home is een kadootje voor jezelf!

 

Eerstvolgende COMING HOME Huiskamerconcert:

zondag 12 maart
Hertenlaan 27Den Dolder
Aanvang 14:30 uur
 

 

https://www.chipta.com/nl/tickets/event/55657/coming-home-een-intiem-concert-van-caroline-smit-olga-aussems/event-info/

 

COMING HOME kun je ook boeken bij jou thuis. Een mooie manier om een intieme, verbindende avond met je vriend(inn)en te genieten in je eigen huiskamer. Neem voor meer info en tarieven contact op met Olga (06)11112855/cominghome@awesomes.nl

 

© 2015 - 2023 awesomes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel