Aurareading

We hebben naast een wijs fysiek lichaam ook een energielichaam, waarin duidelijke informatie te vinden is over onze kwaliteiten, kracht, overtuigingen en gedrag. Deze informatie 'lees' ik door mijn intuïtie te gebruiken en te kijken naar jouw energie in relatie tot jezelf en je omgeving. In een aurareading lees ik de energie van je aura en chakra's. Een aura is een energieveld dat ieder mens omhult.  Zo'n energieveld is is persoonlijk en uniek. Het is een afspiegeling van wat er binnen je speelt op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. In het energieveld bevinden zich energiecentra: de chakra’s. We hebben zeven hoofdchakra’s met elk hun eigen thema’s. Tijdens het lezen ontvang ik beelden, gevoelens, kleuren, woorden en indrukken die ik voor je interpreteer. Zonder eigen oordeel geef ik informatie over je kwaliteiten en hoe ze tot uiting komen in je leven. Ook krijg je informatie over waar de energie minder gemakkelijk stroomt en je jezelf al dan niet bewust tegenhoudt in je persoonlijke groei. Het effect van een aurareading is dat het je inzicht in jezelf geeft en bekrachtigt wat je diep van binnen al weet. Het brengt je bij de kern van datgene waar je mee bezig bent. Door de reading komt er ruimte in de energiestroom en vind je gemakkelijker antwoord op je vragen & ben je in staat om optimale keuzes te maken.

Een aurareading duurt 90 à 120 minuten. Jouw investering in een aurareading is €75 (incl 21% BTW)  en kan zowel plaatsvinden bij AWESOMES als online. 

 

Wat zijn aura en chakra's?

Een aura is je totale uitstraling, waarin je fysieke en spirituele Zelf elkaar beïnvloeden. Ons spirituele Zelf drukt zich via ons fysieke Zelf uit in deze wereld. Als die samenwerking harmonisch is, kan je energie optimaal stromen en stralen. Je leeft dan bezield. Ons bewustzijn is echter vaak verdicht door psychische ballast op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Door de ballast op te ruimen, verruimt je bewustzijn en stroomt je energie steeds ruimer, vrijer en krachtiger. Je uitstraling is dan versterkt.

Een chakra is een energiecentrum in ons lichaam. Een wiel of draaikolk die energie door je lichaam laat stromen. In ons lichaam zijn honderden energiecentra aanwezig. In de reading richt ik me op de zeven punten die het belangrijkste zijn.

Ons basis chakra is het wortelchakra. Het zorgt voor stevigheid en veiligheid en laat zien hoe je relatie met de aarde, je lichaam, je fysieke omgeving is. Het gevoel van thuis zijn in je lichaam in jouw leven, op de plek waar je bent.

Het tweede chakra  is het sacrale chakra. Het staat voor beweging, gevoelens, samen willen zijn en seksualiteit. Als je je bewust bent van je gevoelsleven, kan je levensenergie vrijer doorstromen. Je kunt je dan op een dieper niveau verbinden met jezelf en een ander. Je weet wat je voelt en kan onderscheid maken tussen jouw en andermans gevoelens. 

Het derde chakra is het zonnevlecht chakra.   Het staat voor je vermogen tot handelen vanuit je vrije wil en daadkracht. De kracht om te bereiken wat je wilt. Het draait in dit chakra omn transformatie, richting bepalen en het maken van de juiste keuzes voor jou. Als je wilskrachtig kunt handelen vanuit  intuïtieve inzichten, ontwikkelt je innerlijke harmonie en geef je vorm aan jouw eigen leven.

Het vierde chakra ofwel het hartchakra staat voor de liefde, compassie , voor geven en ontvangen. De kracht van dit chakra hangt af van de mate waarin je van jezelf houdt. Hoe meer liefde je kunt geven aan jezelf, hoe meer liefde je ook van anderen kunt toelaten. Dit heeft effect op je vermogen om te genieten en vervuld te leven. 

Het vijfde chakra, het keelchakra, staat voor creativiteit, zelfexpressie en communicatie. Zoowel met jezelf, je hoger zelf, als met anderen. Op het moment dat je jezelf schaamteloos op jouw eigen manier laat zien en horen, heeft dat een reinigende en helende werking op alle chakra’s. Dan communiceer je helder wat je nodig hebt en wat je kunt betekenen voor de wereld.

Het zesde of voorhoofdchakra, het derde oog, is de plek waarmee je dromen en idealen kunt visualiseren. Het staat voor inzicht, intuïtie, verbeeldingskracht en wijsheid. Als je voorhoofdchakra goed ontwikkelt is, kun je helder zien en waarnemen. Hoe meer helderheid je hebt, hoe gemakkelijker je richting kunt geven aan aan je leven.

Het zevende ofwel kruinchakra is verbonden met al het bewustzijn en onze uniciteit daarin. Niemand kan voor jou denken of voelen. Alleen jij kunt betekenis geven aan jouw bestaan in de wereld, in jouw leven. Innerlijke stabiliteit komt voort uit de integratie van je rationele, emotionele en intuïtieve vermogens. De onafhankelijkheid van je persoonlijke autonomie is essentieel voor de ontwikkeling van dit chakra. Elke stap naar bbewustwording is er één naar positieve verandering en heling. 

 

Ik ben gediplomeerd professioneel aurareader. Afgestudeerd bij CEI (Centrum voor Effectieve Intuïtie) en lid van de Beroepsorganisatie voor Aurareaders (BVA). Met het volgen van jaarlijkse studiedagen en herregistraties wordt de kwaliteit gewaarborgd. BVA treedt ook op als bemiddelaar bij geschillen.

© 2015 - 2021 awesomes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel