Awesomes Kids

Gevoelens Awesomes Kidskaartjes zijn gevoelskaartjes. Ze helpen je om je gevoelens te plaatsen en delen met anderen. Je hoeft er niet bij na te denk­en. Ze maken je blij, boos, verdrietig. Of ze herinneren je aan iets wat je hebt meegemaakt. Dan kun je er beter over vertellen. Of misschien wil je dat niet en wil je alleen voelen. Want een gevoel is er om te VOELEN. Voel maar in je lijf. Waar voel jij het als je blij bent? Of als je een boze bui hebt? 

Innerlijke kracht Awesomes Kidskaartjes geven ruimte geeft aan al je gevoelens, fijn en minder fijn. En maken daarmee de weg vrij voor je innerlijke kracht. Dat is de kracht die je bij je geboorte hebt meegekregen, datgene wat jou zo uniek maakt. Wanneer je deze kwaliteit (her)ontdekt, wordt het leven een feestje van liefde, magie & verbondenheid.

Voor kinderen van 3-100  In eerste instantie zijn het kinderkaartjes, daarom is de gebruiksaanwijzing ook geschreven voor begeleiders van kinderen. Maar we zijn allemaal kind geweest en ook wij volwassenen hebben gevoelens die soms in de weg zitten van onze innerlijke kracht. De kaartjes zijn daarom ook geschikt voor volwassenen (kinderen van 18-99 jaar) die weer willen ontdekken hoe geweldig ze zijn!

Hulpmiddel Deze speelse, tekstloze kaartjes kunnen gebruikt worden als hulpmiddel om met kinderen te praten over wat er in hen omgaat. In de klas, de (kinder)yogales, bij (kinder)coaching of therapie. Of gewoon thuis op de bank.

 

                        

                                     Zo gebruik je ze                   Awesomes Kids voor jou           Wat zeggen gebruikers?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2015 - 2023 awesomes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel