Awesomes Inspiratiekaartjes

Inzicht Awesomes Inspiratiekaartjes zijn als kleine spiegeltjes. Ze inspireren je om op een andere manier te kijken naar een persoonlijke vraag of dilemma. De kaartjes geven inzicht in wat er onbewust al in je leeft. Je hoeft er niet te veel over na te denken. Je kunt het beste op je gevoel een kaartje kiezen. Door het kleine formaat zijn ze gemakkelijk mee te nemen in bijv je portemonnee of broekzak.

Intuitie We leven in een maatschappij waar veel nagedacht wordt. We nemen veel beslissingen door er over na te denken, te praten met anderen of door voors en tegens tegen elkaar af te strepen. Maar diep van binnen weet je vaak je antwoorden wel. Carolina Bont (Hooggevoeligheid als kracht) zegt over intuitie: "Je bent meer dan enkel je lichaam en je hebt een subtiele innerlijke stem die van alles te zeggen heeft over jouw ontwikkeling, geluk en overleving. Die moedige stem is je intuïtie, de directe verbinding met je levenskracht."

Innerlijke kracht Afhankelijk van de vraag die je erbij stelt, wijzen de Awesomes Inspiratiekaartjes je op je verlangens en valkuilen. Hiermee maken ze de weg vrij voor je innerlijke kracht. Dat is de kracht die je bij je geboorte hebt meegekregen, datgene wat jou zo uniek maakt. Wanneer je deze kwaliteit (her)ontdekt, wordt het leven een feestje van liefde, magie & verbondenheid.

Individueel en team Deze speelse, tekstloze kaartjes kunnen gebruikt worden als hulpmiddel bij coaching, groepstrainingen of meditatie. Ook kunnen ze je op een ander spoor zetten, wanneer je een moeilijke beslissing moet maken. 

 

Don't let the past remind us of what we are not now.
Crosby, Stills, Nash & Young

      

 

© 2015 - 2023 awesomes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel