Olga Aussems 

Prachtig! Een Amerikaanse vriend noemde mij vroeger gekscherend 'Awesomes'. Nu, 20 jaar later, begrijp ik pas dat het klopt. Het woord 'awesome' betekent geweldig, prachtig, fantastisch. Dat ben ik! En dat zijn we allemaal! 

We zijn prachtig & uniek Helaas zien we dit niet altijd zelf en denken we ons te moeten voegen naar wat 'normaal' of wenselijk is. Mijn kracht is het intuïtieve vermogen om iemand's kern te zien. Wanneer jij jezelf kwijt bent, zie ik nog steeds jouw kwaliteiten. Ik help je te ontdekken hoe prachtig je bent, zodat je voor jezelf durft te staan en keuzes maakt die bij jou passen. Door verbinding te maken met jezelf ontstaat er een diepere verbinding met de wereld om je heen. En zo maken we samen de wereld om ons heen elke dag mooier. 

Mijn eigen pad 9 jaar geleden raakte ik opgebrand en werd op mezelf teruggeworpen. Wat wilde ik? Wat wilde ik toevoegen aan de wereld? Ik wist het niet meer. Het enige wat ik wel wist, was dat ik niet mijn eigen pad liep. Ik begon met de opleiding Effectieve Intuïtie, en ontdekte dat ik me mijn hele leven probeerde  aan te passen aan wat er van me verwacht werd. Ik was een kei in om te ontdekken wie wat van mij wilde. Maar diep in mij huist ook een tijgerin, die het liefste haar eigen weg gaat. Deze innerlijke kracht leerde ik te koesteren en ontwikkelen. Ik leerde mezelf te zien zoals ik echt ben: liefdevol, expressief en krachtig! Sindsdien loop ik mijn eigen weg, soms met wat omwegen, maar altijd kom ik terug bij die krachtige innerlijke kern. En vanuit die kern teken, coach, zing en speel ik. Voor jou en met jou. 

Met kinderen, hun ouders & hun leerkrachten heb ik jarenlang gewerkt, in het basisonderwijs en het welzijnswerk. Met deze doelgroep voel ik me verbonden. Mijn gevoel voor expressie en mijn intuïtie zijn de rode draad in hoe ik verbinding leg met mensen. 

Missie Ik heb een missie. Deze missie roept al vanaf mijn jeugd van diep in mijn kern. Ik wil de wereld een mooiere plek maken. Een plek vol plezier, spelen, avontuur en verbinding. Een plek waar we niet perfect hoeven te zijn, maar datgene mogen doen waar we goed in zijn en blij van worden! Een plek waar we onze gevoelens mogen ervaren in plaats van wegdrukken. Waar verdriet, boosheid en angst gezien mogen worden.  Zodat ze de weg vrij maken voor dat wat wij werkelijk zijn: hele mooie mensen. In een prachtige wereld. 

Ik kijk, luister & verbind. Daarbij raak ik graag de kern *

 

Registratie

Ik ben gediplomeerd professioneel aurareader. Afgestudeerd bij CEI (Centrum voor Effectieve Intuïtie) en lid van de Beroepsorganisatie voor Aurareaders (BVA). Met het volgen van jaarlijkse studiedagen en herregistraties wordt de kwaliteit gewaarborgd. BVA treedt ook op als bemiddelaar bij geschillen.  

 

 

© 2015 - 2023 awesomes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel