Over Olga:

Small things "Olga is all about showing people that there is true value in small things. If you would meet her you would see that immediately. Doing a drawing and sharing it with the world and knowing how peaceful and great that is. If you would meet her and I hope you will, it's the first thing you'll notice" 
Suze Maclaine Pont  
Financial Empowerment for Heartcentered Entrepreneurs - from Hustle to Harmony

 

Over MUZIEK van/met Olga:

Concert  "Ik wil je nog even laten weten dat ik een fantastisch feestje heb gehad en dat ik ontzettend heb genoten van je optreden. Ik voelde me echt verwend met alle aandacht en liefde die ik kreeg van mijn gasten en van jou. Iedereen was vol lof over jou en de manier waarop zij aan elkaar werden voorgesteld en ook over het inkijkje dat ze zo kregen van zo'n beetje mijn levensloop. IK vond het heerlijk allemaal. Als ik er aan terugdenk zweef ik nog een beetje."
Marian Smeekes

Ik heb genoten. Prachtig mens ben je toch. Tranen van ontroering en blijdschap. Het kwam allemaal voorbij. 
Dit gun ik meer mensen. Plan die grote Olga show maar in

Peggy Maessen-Stulemeijer

Over COACHING van Olga:

Genieten  "Jouw unieke waarde is dat jij vaste overtuigingen vloeibaar maakt. Je weet vanuit verschillende zintuigen (zien, horen, voelen) openingen te krijgen bij mij dat ik mag voelen wat ik voel en dat dat ok is. En tegelijkertijd daag je mij ook uit scherp en liefdevol naar mezelf te kijken. Mooiste wat je mij hebt gegeven is durven genieten van t leven. Van alles wat langs komt. 
Bea Rigter

Stille rust "Een gesprek, moment, sessie bij Olga...geeft me rust. Niet een saaie rust, maar stille rust. Rust die ik vind na een luisterend oor. Een oor wat hoort en ogen die helpen aanschouwen wat er is. Een stille traan van ontroering als ik in geleide meditatie mijn innerlijk kind ontmoet en zie dat ik als volwassene er altijd zal en kan zijn voor mijn eigen innerlijke kind. Het samen doorlopen van alle facetten van mijn persoonlijkheid (aurareading) voelt als een film over mezelf, wat gelukkig gezien bezien wordt met een positieve bril. Dat helpt om te kunnen aanschouwen wat er is en waar mijn kwaliteiten liggen. Het helpt richting geven aan dat waar ik mijn aandacht op wil richten en dat is een fijn kado aan mezelf. Dank Olga, voor je tijd en je aandacht!"
Marijke Zwierenberg

Speelsheid "Ik voelde me op mijn gemak bij Olga. Ze komt heel zeker over en ik merk dat ze weet wat ze doet. Als je je innerlijke kind wil ontmoeten, ga naar Olga. Haar combinatie van speelsheid, creatief zijn, eenvoudige yoga oefeningen, meditatie, leveren je heel veel op."
Marion Mebius

Kijken "Jij blijft de kwaliteiten van een ander altijd zien"
Alina Smit

Sinds ik jou ken voel ik naar jou toe een volledige openheid. Ik voel me 100% begrepen. Jij luisterde naar mij zonder dat jij daar ook maar iets van vindt. Dat zorgt ervoor dat ik ook zonder schaamte of oordeel naar mezelf kan kijken!
Jolien Lieferink
Maker van de film "Op zoek naar mij": https://www.youtube.com/watch?v=bP74ybTAZGw&t=37s

 

 

© 2015 - 2022 awesomes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel